Saunastate Gorredijk ontspannen in Friesland

Saunastate Gorredijk

Voor de nodige ontspanning op zijn tijd ga ik graag naar Saunastate Gorredijk. De meeste sauna’s in Friesland heb ik inmiddels wel een bezoek gebracht. Maar meestal valt mijn keuze op de Saunastate in Gorredijk. Ik reserveer regelmatig het “na het werk arrangement”. Fijn na het werk naar de sauna rijden, in het bubbelbad zitten, opwarmen in een hete sauna en lekker eten.

Kleinschalig complex

Deze sauna valt niet in de categorie grootschalig wellnesscentrum met alles erop en eraan, maar is een kleinschalig complex. Alles wat ik nodig heb voor een fijne avond is aanwezig. Een lekkere hete sauna met goede opgietingen. Een fijne stoomcabine die altijd genoeg stoom produceert en goed op temperatuur is. Maar ook een bubbelbad buiten. Ik zit graag een hele poos in dit bubbelbad, lekker een beetje niksen in een warm bad. De sfeer vind ik ontspannen, met een no nonsense mentaliteit.

Lekker eten

Het eten in het restaurant is prima. Zeker voor een sauna is de kwaliteit behoorlijk goed. Maar het eten vergt wel wat geduld. De kok neemt er ruim de tijd voor om het te bereiden. Als het diner eenmaal geserveerd wordt, dan kun je lekker eten.

Ontspannen avond

Al met al een fijne locatie om naar toe te gaan voor een heerlijk ontspannen avond of hele dag. En jij, ga je graag naar een sauna?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *