Rondvaart Sneekermeer, ga je een rondje mee?

Snitser Mar

Rondvaart Sneekermeer, het Sneekermeer (officieel Snitser Mar) is natuurlijk bekend van de Sneekweek. Wil je zelf een kijkje nemen op dit beroemde meer? Dat kan!

Rondvaart Sneekermeer

Je kunt een rondvaart maken over het meer, waarbij je alle interessante plekken tegenkomt: het Starteiland, de starttoren voor wedstrijden, misschien zijn er zelfs zeilwedstrijden waar je een kijkje kunt nemen. Of je boekt een rondvaart tijdens de Sneekweek, dan is het Sneekermeer op het drukst. Die drukte is geen probleem, de ervaren schipper vaart je veilig overal tussendoor.

Welke route wordt er gevaren?

Je vaart Sneek uit over de Houkesloot richting het Sneekermeer. Je vervolgt de tocht met een rondje om het Starteiland. Hierna verlaat je het Sneekermeer en vaar je via het natuurgebied de Grutte Griene en de Hollegracht richting de idyllische dorpjes Uitwellingerga en Oppenhuizen (Top en Twel). Via een mooie authentieke Friese route vaar je achter de dorpjes langs terug naar het startpunt.

Tijdsduur?
2 Uur

Prijs?
€ 195, Er kunnen maximaal 20 personen mee aan boord van de Rondvaart Sloep. Handig om te weten, deze prijs is inclusief schipper en de brandstof.

Ga je ook mee met een rondvaart op het Sneekermeer?

Neem contact op met JFT Watersport, dan is deze leuke rondvaart zo geregeld.

Tip: Liever Sneek ontdekken vanaf een Supboard? Kijk eens bij de Waterpoort sup tocht.
Tip: Je kunt het Sneekermeer ook ontdekken met een zeilboot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *