Restaurant texas steak Sneek bourgondisch genieten

on

Restaurant texas steak in Sneek

Is vanaf 21 april 2017 geopend op een nieuwe locatie in Sneek. Deze nieuwe locatie heeft een bewogen historie achter de rug. Ik ben er zelf jaren geleden geweest, toen het nog dienst deed als kantoor. Na het verdwijnen van het postkantoor en de komst van het nieuwe theater, heeft het pand een tijdje als theaterrestaurant dienst gedaan. Helaas is dit van korte duur geweest. Het pand heeft enige tijd leeg gestaan en nu is Restaurant texas steak erin gevestigd. Ik was benieuwd hoe het geworden is, dus kort na de opening heb ik een bezoek gebracht aan Restaurant texas steak.

De nieuwe locatie

Zorgt voor een grote toestroom aan mensen die komen eten. Ik ben er in de 1e week na de opening geweest. Deze dag had ik niet gereserveerd, wat ik achteraf beter wel had kunnen doen. Eigenlijk zijn er als we arriveren geen tafels meer beschikbaar. Na wat schuifwerk kunnen we (mijn man was namelijk ook mee) vandaag toch komen eten. Er wordt ons verteld dat we van harte welkom zijn, maar dat het waarschijnlijk langer gaat duren dan ze zelf zouden willen. Wij hebben deze avond de tijd, dus wij nemen plaats. Er is behoorlijk wat veranderd aan het pand zelf, de sfeer van een steakhouse is consequent doorgevoerd. Denk hierbij aan houtwerk, cowboy’s en zadels.

Het eten

Bij een steakhouse denk ik aan veel vlees. Eigenlijk ben ik hier zelf niet zo’n grote liefhebber van, maar mijn man wordt erg blij van veel vlees. Ook in dit steakhouse staat vlees op het menu. Ik kies voor ossenhaas en mijn man voor spareribs. Voor het hoofgerecht krijgen we een gratis huisgemaakt brood met 6 verschillende tapas. Dit belooft veel goeds, het smaakt uitstekend. Na ongeveer een uur wachten komt ons hoofdgerecht. Dit hoofdgerecht wordt geserveerd met veel verschillende zelfgemaakt bijgerechten. Het ziet er heerlijk uit! En ook de smaak is zeer goed. De ossenhaas is lekker mals en de spareribs vallen zo van het bot. Het lekkere eten en het grote aantal mensen dat komt eten, kan er wel eens voor gaan zorgen dat dit restaurant wel een succes wordt naast het theater in Sneek. Ik ben benieuwd!

Tip: Een diner kun je prima  combineren met de Waterpoort Sup tocht,  je supt namelijk voor het restaurant langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *