Picknickers relaxen aan het Sneekermeer

Picknickers

Sinds de oprichting van Picknickers aan het Sneekermeer ga ik daar graag naartoe. Wat een gigantisch groot verschil met de snackbar die jaren op dezelfde plek heeft gezeten! De oude snackbar heeft een ware metamorfose ondergaan, er is een hippe foodbar voor in de plek gekomen.

Sneekermeer en de Heerenzijlbrug

De locatie is heel fijn, je kijkt uit op het Sneekermeer en de Heerenzijlbrug. Deze brug staat garant voor veel kijkplezier, want ze gaat bijna nonstop open en dicht. Ook de trailerhelling zorgt gegarandeerd voor vertier, de scherpe bocht en steile helling zijn een hele uitdaging voor de gebruiker. Met mijn gezin gaan we regelmatig wandelen langs het Sneekermeer om te eindigen bij Picknickers. Dit lukt alleen als er plek is, want regelmatig is het volgeboekt.  Je kunt Picknickers ook gemakkelijk bereiken met een boot, er zijn voldoende aanlegsteigers om je boot aan te leggen.

Regionale en biologische producten

En dan het eten. Ook het eten is natuurlijk belangrijk. Hier kan ik heel kort over zijn, het is lekker! Met verse producten, goed klaar gemaakt, met aandacht voor regionale en biologische producten. Maar ook met kinderen kun je hier goed terecht, want er staan hele kindvriendelijke gerechten op de kaart. Niet alleen de standaard kindergerechten, maar bijvoorbeeld ook een lekkere dikke boterham met pindakaas. Daar worden mijn kinderen erg blij van (en ik dus ook 🙂 ).

Ben jij al eens bij Picknickers geweest?

p.s. Wil je met de boot naar Picknickers toe? Dat kan! Heb je zelf geen boot? Je kunt een boot huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *