Over

Wat fijn dat je er bent! Ik ben Emily. Ik ben de eigenaar van Frieslanduitjes.nl. Deze site ben ik gestart in  2010 en in het voorjaar van 2017 is de site helemaal vernieuwd.
Frieslanduitjes.nl is mijn persoonlijke blog. Op deze site kom je veel te weten over over dingen die ik leuk vind in Friesland. In het kort meer over mij: geboren in 1981, ik woon in Sneek samen met Fokko en onze 3 kinderen Hidde, Jurre en Romke. Ik heb in Groningen Onderwijskunde gestudeerd. Ik werk als lerarenopleider aan een Hogeschool. En ik ben samen met Fokko de eigenaar van JFT Watersport.
Ik houd van lekker eten,  buiten zijn in de natuur, varen met de haren in de wind en leuke uitstapjes en daar blog ik over.
Ik houd van delen. Als ik iets  lekkers heb gegeten, wil ik dat aan je vertellen. Als ik iets heel leuks heb gedaan, wil ik dat jij dit ook kunt doen. Als ik een hele mooie plek heb gevonden, dan wil ik dit graag aan je laten weten.
Kom je naar Friesland en ben je op zoek naar leuke tips of ideeën? Ik deel het graag met je!  En heb je nog een goede tip waar ik echt eens naar toe moet gaan, dan hoor ik dat graag. Je kunt hier contact met me opnemen.