Kameleoneiland Terherne, interview met Hidde (10 jaar)

on

10 Jarige ervaringsdeskundige

Kameleoneiland Terherne, dat is de locatie waar mijn 2 oudste zoons met Pinksteren zijn geweest. Zonder mij, want het was georganiseerd door scouting Tibrag uit Sneek. Vanochtend heb ik de beide heren opgehaald. Mijn oudste zoon, Hidde, zei “mama, dit moet je op je site zetten. Het is echt een aanrader”. Nu ben ik er niet zelf geweest, dus dit blog is een interview met een 10 jarige ervaringsdeskundige.

Vraag 1: Waar ben je geweest?

Op het Kameleoneiland in Terherne. We vertrokken vanaf de Botenloods in Terherne met een grote boot. De smid van Lenten heeft de boot gestuurd. Hij heeft ons ook de regels op het eiland verteld. Hij heeft ons in 20 minuten naar het avontureneiland gebracht.

Vraag 2: Wat heb je gedaan op het kameleoneiland?

Daar hebben we moeraspaden gedaan. Moeraspaden zijn paden die aangelegd zijn op het eiland. Het is een parcours die je kunt lopen. We hebben gevaren. Tijdens het varen hebben we met onze groep een sluis geopend. Dit was leuk om te doen. We gingen ook polstokspringen over een sloot. Dit was moelijk om te doen, ik ben in het water gevallen. Maar gelukkig had ik een zwembroek aan. We deden een kruiwagenrace, het team van mijn broertje heeft deze race gewonnen. Je mocht ook fietsbanden om een paal gooien. Dit zijn ouderwetse spelletjes.

Vraag 3: Wat vond je het leukste om te doen op het kameleoneiland?

Het moeraspad vond ik het leukste, omdat je er een heel leuk parcours kan doen.

Vraag 4: Wat heb je gegeten op het kameleoneiland?

We gingen barbecuen met hamburgers, frikandellen en sla. We hebben ook pannenkoeken gebakken met spek erin. Deze pannenkoeken hebben we gebakken boven een kampvuur. Dit was erg lekker.

Vraag 5: Waarom is het kameleoneiland een aanrader?

Het is erg gezellig met andere mensen en je bent veel buiten. De mensen zijn aardig en er zijn leuke dingen te doen.

Hidde, bedankt voor dit interview! We gaan vast binnenkort samen nog een keertje naar het Kameleoneiland in Terherne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *